Popis vzdělávací akce

Obsahem přednášky bude vysvětlení procesu sanitace a uplatnění dezinfekčních režimů, správná hygiena rukou a prevence kontaminace pokrmů a potravin. Součástí budou i možné metody kontroly hygieny. Doplňující téma – strojní mytí nádobí.

Podrobnější informace

Účastníci mohou do jednoho týdne předem poslat dotazy.

Detaily akce

Číslo akce: AK04036
Akreditace: neakr_on-line_2020
Cena: 850 Kč
Termín akce od: 27. 11. 2020 - 10:00
Termín akce do: 27. 11. 2020 - 13:00
Rozsah hodin: 3hod.
Termín začátku akce: 27. 11. 2020
Termín odevzdání přihlášek: 23. 11. 2020

Místo akce: On-line
Konkrétní místo: On-line
Kontakt: Ing. Stanislava Mrkvová, e-mail: mrkvova@sssbrno.cz, tel. 728 582 420
Lektor: Mgr. Jan Strejček - hygienický konzultant, manažer pro hygienu potravin CORMEN s.r.o.

Poznámka:

Před konáním webináře zašleme na Váš email uvedený v přihlášce internetový odkaz.


Na akci se nelze přihlásit.