Popis vzdělávací akce

Obsahem webináře jsou témata: Požadavky na jídelníček z hlediska zdravotní a hygienické nezávadnosti, výživy, provozní, finanční apod. Legislativní a další východiska ke skladbě jídelníčku (spotřební koš a Nutriční doporučení). Požadavky na pestrost stravy, výběr vhodných potravin a receptur, kombinace příloh a polévek k hlavním pokrmům. Doporučená četnost pokrmů v jídelníčku podle Nutričního doporučení.

Detaily akce

Číslo akce: AK04460
Akreditace: neakr_on-line_2020
Cena: 850 Kč
Termín akce od: 13. 4. 2021 – 08:30
Termín akce do: 13. 4. 2021 – 10:30
Rozsah hodin: 2hod.
Termín začátku akce: 13. 4. 2021
Termín odevzdání přihlášek: 13. 4. 2021

Místo akce: On-line
Konkrétní místo: On-line
Kontakt: Ing. Stanislava Mrkvová, e-mail: mrkvova@sssbrno.cz, tel. 728 582 420
Lektor: Ing. Pavel Ludvík – vedoucí redakce Jídelny.cz a přední znalec problematiky spotřebního koše.

Poznámka:

Před konáním webináře zašleme na Váš email uvedený v přihlášce internetový odkaz.


Na akci se nelze přihlásit.