Popis vzdělávací akce

Máte systém aktuální, odpovídá systém uplatňované praxi provozu? Od roku 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí např. s teplotními limity, alergeny, ale i s možností zjednodušení systému HACCP. Zahrnuje váš systém všechny připravované produkty a odpovídá jejich popis skutečnosti? Uvažujete v rámci systému relevantní nebezpečí pro přípravu pokrmů a máte k nim stanovena vhodná ovládací opatření? Víte, proč sledujete nějakou operaci v režimu kritického kontrolního bodu (CCP) a co to znamená? Víte, jaký je rozdíl mezi CCP a CP?

Podrobnější informace

Na webináři budou shrnuty podstatné informace k systému HACCP, zaměříme se na časté nedostatky. Pokud máte možnost, připravte si systém HACCP (příručku) vašeho provozu – v rámci webináře si můžete porovnat či zkontrolovat dokumentaci vašeho provozu s probíranou problematikou. Ing. Lucie Janotová, Ph.D. je předsedkyní Asociace společného stravování ČR a autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické mi

Detaily akce

Číslo akce: AK04501
Akreditace: neakr_on-line_2020
Cena: 920 Kč
Termín akce od: 9. 4. 2021 – 08:30
Termín akce do: 9. 4. 2021 – 11:30
Rozsah hodin: 3hod.
Termín začátku akce: 9. 4. 2021
Termín odevzdání přihlášek: 8. 4. 2021

Místo akce: On-line
Konkrétní místo: On-line
Kontakt: Ing. Stanislava Mrkvová, e-mail: mrkvova@sssbrno.cz, tel. 728 582 420
Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. je předsedkyní Asociace společného stravování ČR

Poznámka:

Před konáním webináře zašleme na Váš email uvedený v přihlášce internetový odkaz.


Na akci se nelze přihlásit.