HACCP - systém kritických bodů ve školním stravování

Termín konání: 15. 3. 2019, 08:30 – 13:00 hod.
Termín uzávěrky přihlášek
Místo
Břeclav, nábř. Komenského 1126/1, SPŠ E. Beneše
Kontaktní osoba

Mgr. Ludmila Ratajská, tel: +420 733 585 861, ratajska@sssbrno.cz

Obsah semináře:

- Legislativa stravovacího provozu (nařízení ES, zákony, vyhlášky)

- Hygiena provozu

- Zásady správné výrobní a hygienické praxe

- Postup vypracování systému HACCP, vnitřní audit

- Diskuze

Seminář je určen pro vedoucí školních jídelen a pro kuchařky. Je zaměřen na kontrolu (aktualizaci) stávajících systémů kritických bodů ve školních jídelnách a oživení znalosti v oblasti hygieny provozu.

HACCP - systém kritických bodů ve školním stravování
HACCP - systém kritických bodů ve školním stravování
HACCP - systém kritických bodů ve školním stravování
HACCP - systém kritických bodů ve školním stravování

Poslední novinky

Termín konání: 6. 3. 2019, 13:00 - 17:00 hod.
Termín uzávěrky přihlášek
Místo
Místo: Hodonín, Horní Valy 2
Termín konání: 8. 3. 2019, 9:00 - 13:000 hod.
Termín uzávěrky přihlášek
Místo
Hodonín, Horní Valy 2
Termín konání: 13. 3. 2019, 13:00 - 17:30 hod.
Termín uzávěrky přihlášek
Místo
Hodonín, Horní Valy 2
Termín konání: 15. 3. 2019, 08:30 – 13:00 hod.
Termín uzávěrky přihlášek
Místo
Břeclav, nábř. Komenského 1126/1, SPŠ E. Beneše

30x30_facebook_icon.png