Dietní stravování ve školní jídelně dle nové metodiky_Mgr. Jana Broulíková

890 Kč I AK07896 I On-line I
Dietní stravování ve školní jídelně z pohledu nutriční terapeutky v souladu s oficiální metodikou SZÚ. Jak je to aktuálně s přípravou diet v zařízeních školního stravování? Chystáte se vařit dietní pokrmy, ale máte z celého průběhu zavádění dietního stravování obavy? Již nemusíte. Nutriční terapeutka vás celým procesem v souladu s oficiální metodikou poskytování dietní stravy srozumitelně provede. Seznámí vás se současnou legislativou, nejčastějšími druhy diet pro dětské strávníky, tedy bezlepkovou, bezmléčnou, dále šetřící, diabetickou a jejich hlavními zásadami, technologickou úpravou surovin i správným výběrem potravin.
Podrobnější informace
Mgr. Jana Broulíková, redakce Jídelny.cz, nutriční terapeutka, absolventka oboru Výživa člověka na LF MU v Brně.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Ostatní
Cena
890.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2022
Rozsah hodin
2hod.
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Mgr. Jana Broulíková
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
Je nám líto, ale v tuto chvíli se na akci nelze přihlásit.
Vyberte si prosím z naší nabídky nebo kontaktujte garanta akce. Děkujeme za pochopení.
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?